Topul celor mai curate oraşe din România. Specialist: „Contează foarte mult modul în care administratorul vrea să dea o nouă faţă unui oraş”

Topul celor mai curate oraşe din România. Specialist: „Contează foarte mult modul în care administratorul vrea să dea o nouă faţă unui oraş”

„Ţine de politica administrativă, de resurse şi de viziunea liderului local”, spun specialiştii.   La pol opus, printre cei mai nemulţumiţi de gradul scăzut de curăţenie, sunt locuitorii din Reşiţa, Călăraşi şi Brăila. Iar Bucureştiul se situează pe un dezonorant loc 23, subliniază acelaşi studiu. La acest rezultat s-a ajuns după ce 35.000 de bucureşteni şi-au evaluat cartierele în care locuiesc şi decis să dea o bilă neagră celui mai mare oraş din România la capitolul curăţenie.    „Contează foarte mult modul în care administratorul vrea să dea o nouă faţă unui oraş. În principiu, administraţia de astăzi nu are ca prioritate reamenajarea oraşului şi înfiinţarea de parcuri, ci dimpotrivă”, a explicat, pentru „Adevărul”, psihologul Mihai Copăceanu.    Iniţiativa locală, firavă în România   La rândul său, Sorin Bălan, reprezentant al storia.Ro, spune că au fost români care au taxat oraşele în care locuiesc din cauza lipsei containerelor pentru selectarea colectivă a deşeurilor, a numărului mare de gunoaie, PET-uri sau resturi menajere aruncate pe stradă. O tendinţă, însă, o reprezintă înfiinţarea unor mici asociaţii de cartier care se ocupă cu various proiecte prin care înfrumuseţează cartierele în care locuiesc. „Iniţiativa locală e mult mai puternică în Occident, dar sunt astfel de situaţii şi l. A. Nivelul Bucureştiului”, a subliniat Mihai Copăceanu.    Cele mai curate cartiere din Capitală   Spre exemplu, cele mai curate cartiere din Capitală sunt Aviaţiei, Nicolae Grigorescu şi Pajura. Cartierele Titan, Dămăroaia, Domenii, Băneasa şi Bucureştii Noi sunt şi ele în top zece printre cele mai curate cartiere din Capitală. Printre cartierele de la coada clasamentului se numără Ferentari, Sălaj, Rahova şi Gara de Nord. Ghencea, Drumul Taberei, Moşilor sau Crângaşi sunt o parte dintre cartierele ce se regăsesc los angeles jumătatea clasamentului realizat de locuitorii Capitalei.   

Va place sa aveti o locuinta, un birou, o masina care sa straluceasca de curatenie, insa intretinerea ei va ocupa foarte mult timp. Astfel fiecare persoana care isi doreste sa traiasca intr-un loc curat viseaza la un ajutor de nadajde care sa-i usureze munca si sa-i transforme mediul in care locuieste, lucreaza sau conduce intr-un loc placut.

Acest ajutor, vine acum intr-un mod profesionist si avantajos, prin Best Cleaning Experts, firma de curatenie Bucuresti . Nu, nu este un vis si nu, nu este deloc costisitor. Acum poti sa te bucuri de un mediu curat cu ajutorul unei echipe profesioniste.

In timpul in care o echipa de profesionisti se ocupa de casa, biroul si masina ta, tu te-ai putea bucura de momente de relaxare petrecute alaturi de persoanele dragi.

Apeland la o firma de profesionisti nu e nevoie sa te ingrijorezi pentru bunurile tale, deoarece folosim echipamente cu o calitate superioara si un personal bine calificat care iti asigura mediul relaxant si proaspat de care ai nevoie.

Daca ai nevoie de servicii de curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts este solutia ideala.

Ne gasesti pe: https://bestcleaningexperts.ro/